What's the fuss all about?

Sov hela dagen idag, hämtade kidsen, åkte till affären, hem, laga mat och nu dog vi i soffan (läs; JAG dog, killarna är lika crazy som vanligt, jag väljer att ignorera dom)

Testade en glass idag och jo, den var väl ok men jag är verkligen ingen glassmänniska. Men den var ju helt klart godast när den var nästan helt smält.




Sen fick jag en otrevlig överaskinig i brevlådan. Jag blev pålurad en slags rakhyvel för ett tag sen och tydligen har jag missat att säga ifrån det där så idag kom fler rakyvlar - S.U.C.K!
Och dyrt som fan var det ju!




En natt kvar nu sen är det nedräkning till fredag kl 18!!!


Kommentarer
Postat av: Jessica

Den glassen ÄR to die for, punkt!! ;-)

Suck här med... Du och jag har blivit pålurade samma rakhyvel ser jag, och även jag har glömt säga upp den. Fick ett likadant paket i min brevlåda idag.

2011-10-26 @ 20:32:23
URL: http://jessica.skough.com
Postat av: Anneli

Men dubbelsuck på den då...

2011-10-27 @ 01:13:42
URL: http://lostandfoundagain.blogg.se/
Postat av: ..:Sarah:..

namnamnamnanmanmanamanamanaan

2011-10-27 @ 18:42:14
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/
Postat av: Maria

Den glassen gillade jag inte, har kvar i frysen;) Men Caramel Chew... eller vad den heter älskar jag! Surt med rakhyvlarna, har själv blivit pålurad sån där skit men har nix så jag slipper alla såna samtal nu för tiden.

2011-10-28 @ 13:57:13
URL: http://viktigamammabloggen.blogspot.com/
Postat av: jo

jag fick OCKSÅ ett sånt! FAN va sur jag blev. Tänkte ringa och skälla ut idioterna tills jag hittade fakturan för rakhyveln (som ju kostade 19 kronor "bara") och det står på BAKSIDAN att det är en jävla prenumeration. LURAD! Låter det för billigt för å va sant så är det det också... blä!

2011-11-02 @ 23:21:11
URL: http://emjoth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0